dinsdag 26 maart 2013

Kamertjes


Mijn moeder gaf mij de tip om foto's te maken van de kamertjes van Raave en Midas. Dat is leuk voor later. Goed idee! Ik plak ze in de fotoboeken. Een jaar geleden zijn we verhuisd en ik heb maar weinig foto's van ons oude huisje en van de kamertjes en eigenlijk is dat erg jammer! Vandaag poetste ik de kamertjes en nam daarna het fototoestel mee naar boven. Foto's maken was niet zo gemakkelijk, de kamertjes zijn klein maar fijn.

Op de laatste foto staat een Pustetroll mobile en hangt op de kamer van Raave. Mijn ouders brachten het mee uit Kopenhagen. Een cadeautje voor Raave! (o wat zou ik daar ook graag een keer gaan winkelen) Als je bang of verdrietig bent, blaas je op het hartje en dan verdwijnt je angst en/of verdriet. Troost.. Ik vind het een mooie en lieve gedachte! en ik weet uit ervaring dat het heel goed helpt bij peuters en kleuters!

1 opmerking:

  1. oooooo dat mobile poppetje/beestje? Die is echt super!!! Wat een mooi idee erachter ook.
    En zelfs nog meer goede ideeen van je mam. Foto's van je kinderkamer. Dat is idd leuk voor later. Maar het is zo'n klein kamertje, lastig om daar dan een goede foto te maken. Maar toch maar eens gaan proberen.

    BeantwoordenVerwijderen