zondag 21 juli 2013

Het eilandgevoel

Wij beleefden het eilandgevoel op Ameland!
Vakantie vieren wij graag op de wadden. Vlieland blijft ons favoriet. Tijd voor het gezin, de ruimte en rust, uitwaaien aan het strand, een duik in de zee, schelpen verzamelen, krabben bestuderen, zandkastelen bouwen, de woeste golven, lange fietstochten, een picknick in de duinen...
Fijne momenten!

4 opmerkingen:

 1. heerlijk straks blauwe lucht en wapperende haren! Lekker even rustig als gezinnetje op pad. Wat goed dat je het mojito ijsje daar gevonden hebt :)
  Wij hebben onze vakantie nog tegoed. We gaan een weekje op ezeltrektocht in Duitsland. (komisch he?) We hebben 3 overnachtingen in 8 dagen. En je loopt dan van de ene locatie naar de andere. Ezel draagt de tassen en Siem als die moe is!
  Geniet nog even van het vakantiegevoel thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vandaag op mojito-ijsjes jacht in Eindhoven maar helaas.. ik kan ze nergens vinden! zelfs niet bij de hanos ;)

   He wat leuk, een ezeltrektocht! nog nooit van gehoord maar lijkt mij een bijzondere ervaring. Duitsland vinden wij ook een heel fijn en mooi vakantieland, wij komen er graag. Ben erg benieuwd naar jullie avontuur! Fijne vakantie!

   Wij vertrekken morgen weer voor een dagje naar zee want hier in de stad is het heet heet heet en geen lekkere mojito-ijsjes ;)

   Fijne zomer!

   Verwijderen
 2. Ohhh zo mooi en fijn. Ik kan er geen genoeg van krijgen van al die zomerse foto's

  BeantwoordenVerwijderen