dinsdag 19 november 2013

Het grote avontuur






Ik vier een klein feestje deze maand.

Een jaar geleden, op 12 november, plaatste ik mijn eerste berichtje en foto's op mijn blog. Midas en zijn kroon ;)
Een blog over kleine avonturen en fijne momenten. En als ik nu mijn berichtjes en foto's terug kijk begin ik te glimlachen. Het jaar is voorbij gevlogen..Blij dat ik onze avonturen heb vastgelegd. Het maakt mij bewust van al het moois om ons heen.
Er waren veel fijne momenten en ook moeilijke momenten.
Net nadat ik mijn blogje startte, een jaar geleden in december, begon ik aan mijn groot avontuur. De accu was leeg en mijn vermoeidheid overheerste alles. Een trage schildklier was mede de oorzaak.
Nu een jaar later kijk ik terug en zie ik dat dit jaar nodig was om weer verder te kunnen. Ik ben dankbaar voor dit jaar! 
Het vastleggen van de mooie, fijne en kleurrijke momenten heeft mij daarbij geholpen.Ik ben blij dat ik de fijne en kleurrijke momenten op mijn blogje kan terugkijken! Mooie en fijne herinneringen die vervaagde maar op deze manier weer terug kan halen.

Nu een jaar later vier ik een klein feestje. Ik ben het grote avontuur aangegaan en trots op wat ik bereikt heb. Ik heb de dingen weer opgepakt die ik had laten liggen omdat ik er geen energie voor had. Zo ook de wens om een winkeltje te beginnen. Mijn grote droom, een kinderboekenwinkeltje genaamd Maantjelief, was niet haalbaar ;) 
Het werd een webwinkeltje, Liefs van Maantje! 
De ideeën voor dit winkeltje waren er al een tijdje en deze zomer ben ik mijn ideeën uit gaan werken. Het opstarten was een leuk, leerzaam en soms ook ingewikkeld avontuur maar ik durfde het aan. Op zoek gaan naar mooie prenten,het laten ontwerpen van een logo, leuke contacten met illustratoren, zelfs uit Maleisië!
Gisterenavond opende ik mijn winkeltje!

Liefs van Maantje, Kleurrijke poster, lieve kaartjes en fijn papierwaar!
www.liefsvanmaantje.nl
 






5 opmerkingen:

  1. Nou wat een mooie post. Hoera voor jou, voor een jaar bloggen, voor een jaar leven met ups en downs en voor het openen van je winkeltje en wat mooi. Heel veel succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hiep hiep hoera!! Veel succes met je winkeltje. Leuke naam.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ow nou ik vond het al wel behoorlijk stil hier op je blog ;) Ben je met super leuke dingen bezig dus. Super gefeliciteerd met het openen van je eigen winkeltje! Ik heb net even snel gekeken, het ziet er erg mooi uit en wat een boel mooie spulletjes. Kom later nog een keertje terug om eens wat uitgebreider te kijken.Leuk hoor. Ik wens je heel veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had nooit gedacht dat ik ooit weer van mijn herpes zou genezen, ik heb sinds juli vorig jaar herpes, tot ik op een dag op internet op zoek ga naar iemand die een getuigenis aflegt over hoe Dr. Ogala hem helpt zijn herpes te genezen met zijn natuurlijke kruidengeneeskunde, ik was zo verrast toen ik de getuigenis zag, en ik moet ook contact opnemen met de kruidendokter (Dr Ogala) via zijn e-mail die de dame aanraadde aan iedereen die ook hulp nodig zou kunnen hebben. Ik ben deze man van harte dankbaar omdat hij mijn gezondheid heeft hersteld en mij weer een gelukkig mens heeft gemaakt. Iedereen die mogelijk met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, dient vriendelijk contact op te nemen met Dr Ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com of WhatsApp +2349123794867

    BeantwoordenVerwijderen