zaterdag 29 juni 2013

Stadstuintje
Vandaag namen wij met zijn viertjes een kijkje in onze tuin. Wij bewonderden de plantjes, bloemen, kersjes, komkommers, slakken en de pissebedden van dichtbij. Er is zoveel moois te ontdekken in ons kleine stadstuintje! Je moet er even de tijd voor nemen om het te kunnen zien! En dat deden wij vandaag!

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige ontdekkingstocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook al kersen zie ik :) Hier worden ze langzaam rood.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk zo'n wandelingetje in eigen tuin. Enne hoe waren de bloemen vandaag in de Efteling? Jawel, je bent gespot!! Ik stond op het bruggetje in de rij bij de bootjes vandaag en jullie liepen langs en jongste zoon bleef een tijdje staan kijken naar de bootjes. Jullie waren volgens mij aan het bedenken wat jullie zouden gaan doen. Ik vond het ook weer zoiets om nou naar beneden te gillen (mensen kijken je dan zo raar aan enzo). Dus doe ik het maar even zo: Joehoe! Hierzo! Ik ken jou! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zwaai zwaai ;) Hallo!
  Ja de bloemen en plantjes in de Efteling waren prachtig! Dat zeggen wij ook steeds tegen elkaar als we een bezoekje brengen. Weer veel ideetjes opgedaan voor ons stadstuintje maar helaas geen plekjes meer over voor plantjes en bloemen. Misschien moeten we maar over een daktuintje gaan nadenken ;)
  Wat een fijne dag vandaag he?! Ik vond het echt genieten. Sprookjes bestaan!
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen